Nyheter

Vi söker säljansvarig till Götene Ufo AB

dec 22 2020

Ansök senast den 31 januari 2021 via www.vedea.se/cv. (Ange GÖTENE UFO som referens)

Vi skapar just nu en gemensam kultur- och koncernstrategi med en stark plattform som ger positiva synergieffekter i koncernens alla bolag. Vår gemensamma säljstrategi är självfallet en viktig pusselbit och vi söker därför en tekniskt intresserad säljansvarig med hög affärsintegritet som har förmågan att bygga en stark och motiverande säljkultur i koncernen.

Ditt nya arbete

I ditt nya uppdrag som säljansvarig har du personal- och resultatansvar och blir ytterst ansvarig för att skapa en försäljningsavdelning som tillfredsställer krav och behov från kunderna, medarbetarna och ägarna. Du arbetar med analys av marknads- och konkurrensförhållande, utvecklar strategier för försäljning och marknadsföring samt både leder försäljningsarbetet och säljer själv. Du har ansvar för ett eget säljdistrikt, bearbetar nya kunder samt utvecklar befintlig kundstock. För att nå våra mål gällande resultat och kvalitet är det avgörande att du arbetar nära konstruktions- och produktionsavdelningen och kontinuerligt utbildar och motiverar dina medarbetare gällande bland annat försäljning, produktkännedom och kvalitetsmedvetenhet. Försäljningsavdelningen består av totalt fyra säljare, inklusive denna roll samt två ordermottagare/innesäljare. Du rapporterar till vd, utgår ifrån Umeå och kan räkna med 1–2 hotellnätter/vecka.

Din profil

Vi söker dig med lång erfarenhet av kvalificerad försäljning där du haft möjlighet att arbeta fram affärsavtal med bevisat gott resultat. Du har även god erfarenhet av att aktivt leda och motivera dina medarbetare att vilja göra det lilla extra för verksamheten i stort. Du bör vara väl insatt i arbetsmiljö- och tillståndsfrågor och har du dessutom arbetat som maskinförare ser vi det som starkt meriterande. Tidigare erfarenhet av affärssystemet Monitor är en fördel och vi förutsätter att du har god datorvana med tyngdpunkten på Excel. Du bör ha eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknad och/eller teknik. Dessutom måste du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är en affärsdriven och utvecklingsorienterad ledare som motiverar dina medarbetare i arbetet att förverkliga organisationens mål. Du är målinriktad och visar engagemang i både det operativa och strategiska arbetet. Du utstrålar trovärdighet genom att vara kommunikativ och samarbetsinriktad. Dessutom älskar du att göra bra affärer, hitta nya lösningar och förstår vikten av långsiktiga relationer.

Din ansökan

Vi samarbetar med Vedea rekrytering och Åsa Holmström, 072-050 52 80.
Det går även bra att kontakta koncern-vd Birgitta Boström, 070-536 17 76.
Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2021 via www.vedea.se/cv.
Ange GÖTENE UFO som referens.