För innovatörer

certified-since

Några av våra framgångsrika innovationer:

KLAFFSKOPAN
(snöskopa med sidovingar)

REDSKAPSTILTEN
(skevbart redskapsfäste)

ISRIVARBLADET
(diagonalplog med belastningslåda)

Dina idéer är vårt bränsle

Genom åren har vi blivit ett naturligt alternativ för innovatörer som behöver hjälp och stöd med att ta en produkt till marknaden. Varje gång en innovatör hör av sig till oss med en spännande idé – något avancerat, kanske lite udda – känner vi oss stolta och inspireras av att få göra den till en färdig produkt.

Färden från idé till färdig produkt går i tre steg

  1. Vi hjälper dig att utveckla idén Vi tittar på din idé och studerar hur den kan passa in på marknaden. Bedömer vi att den kan lyckas hjälper vi dig att utveckla idén och göra den redo för produktion.
  2. Vi parar ihop idén med rätt producent Vi har ett stort antal producenter som vi arbetar med. Därför kan vi para ihop din idé med rätt producent. Samtidigt vet vi också att själva produktionsprocessen måste vara smidig för att din innovation ska nå sin potential. Därför är våra kontaktvägar och  vår produktion så flexibel att du kan justera din produkt mitt under produktionsprocessen.
  3. Vi marknadsför produkten När din idé blivit en färdig produkt, marknadsför vi den. Då kommer vårt starka återförsäljar- och kontaktnät väl till pass, vilket  vi byggt upp under våra över 20 år i branschen. Vi vet vilka återförsäljare som är intresserade av vilka typer av produkter och arbetar nära dem för att din produkt ska tas emot på marknaden på bästa möjliga vis.

Har du en idé du vill bolla med oss? Hör av dig till Anders Sundling på anders.sundling@ufoab.se eller ring honom på 090-71 32 45 eller 070-593 23 05.